Aquapark Adamovec

Kliknite za više informacija

Bazen paket

Paket se sastoji od:

Korištenja bazena i saune cijeli dan.

Za više informacija kontaktirate nas!

UKLJUČUJE:

Prijevoz iz Dentalne poliklinike Medikadent do Aquapark Adamovec

Polazak: ujutro (ispred poliklinike)

Predviđen povratak: navečer (ispred poliklinike)

Dolazak u terme: u jutarnjim satima

Trajanje: dnevni izlet

CIJENE od ponedjeljka do petka:   

za 4 osobe 30€ po osobi

za 2 osobe 40€ po osobi

za 1 osobu 50€ po osobi

CIJENE vikendom:

za 4 osobe 35€ po osobi

za 2 osobe 45€ po osobi

za 1 osobu 55€ po osobi

BAZENI

Vodeni svijet Aquapark Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja.
U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama i gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen s valovima površine je 220 m2 i očekuje se da bude jedna od vodećih atrakcija Aquapark-a. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo. Pažnju najmlađih privlačit će dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2.
Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja, od proljeća pa do jeseni na svježem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jacuzzijem.

WELLNESS

Bogat wellness i fitness program omogućuju brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masažu nogu, hladni bazen za uranjanje, tuševi iznenađenja. U zatvorenom dijelu Aquaparka nalaze se i dva jacuzzija kapaciteta po desetak osoba. Za dobru kondiciju i njegu tijela tu su i fitness centar i prostori za masaže.

GASTRONOMIJA

Gastronomske delicije i osvežavajuća pića Aquapark Adamovec nudi u moderno uređenom prostoru A la carte restorana, Self- service restorana, Lobby Bara i Bikini Bara.

A LA CARTE RESTORAN AQUA PARK

A la carte restoran Aqua Park moderno je uređen restoran sa 130 sjedećih mjesta koji svojim posjetiteljima nudi različita vrhunska jela po narudžbi. Stvoren za uživanje u gastronomiji i opuštanje uz vodenu avanturu Aqua Park je restoran za organizaciju različitih događanja i evenata. Priuštit ćemo Vam vjenčanje iz snova u nesvakidašnjem prekrasnom ambijentu, organizirati seminare, prezentacije, individualne manifestacije, božićne domjenke za Vaše zaposlenike, poslovne partnere i druge razne prigode po Vašim željama.