Zabavni park Pitagora

PAKET PITAGORA:

PaintBall + Korištenje otvorenog i zatvorenog prostora centra + sportski sadržaj – 40 €

PAKET UKLJUČUJE:

Vaš dolazak u zabavnom parku Pitagora bit će uz piće dobrodošlice i nakon toga slobodno vrijeme za aktivnosti. Naravno uvijek ima vremena i predviđeni prostor za odmor između svake aktivnosti.

Imamo mogućnost organizirati izlete za veće grupe i team buildinga za firme.

ZAP Pitagora nudi i mogućnost organiziranja dječjih rođendana.

Iskoristite priliku i dovedite djecu na školski izlet u našem gradu.

Upoznajte Križevce i zabavljate se u ZAP Pitagora.

Rezervirajte svoji termin unaprijed

Paintball

OPIS AKTIVNOSTI: Dinamična i uzbudljiva igra gađanjem kuglicama u boji. Aktivnost se u ovom slučaju odvija na prirodnom poligonu koji se nalazi u prirodnom šumskom okruženju, a čine ga umjetni zakloni različitih oblika u kombinaciju sa prirodnim zaklonima.

Streličarstvo

OPIS AKTIVNOSTI: Instruktori upoznaju sve sudionike sa tehnikama gađanja i streličarstvom kao sportskom aktivnošću. Aktivnost je koncipirana na način da se u prvom dijelu izvrši kratka edukacija i savladavanje osnovne tehnike gađanja lukom i strijelom te se nakon toga organizira natjecanje u timsko  gađanje meta.

Ljudski stolni nogomet

OPIS AKTIVNOSTI: Je verzija stolnom nogometu ljudske veličine. Igra se sastoji od pet igrača na svakoj strani s ciljem zabijanja gola u protivnički gol. Kvaka je u tome da se igrači držeći za prečke mogu kretati bočno na malom prostoru. Teren je ograđen drvenim zidovima što znači više igre i manje vremena za jurnjavu lopte van terena. Igra se na vremensko ograničenje ili do postizanja određenog broj golova.

Viseća kuglana

OPIS AKTIVNOSTI: Kuglom na konopcu potrebno je srušiti što više čunjeva iz 3 pokušaja. Timovi biraju „najbolje” kuglaše među njima koje će braniti boje tima. Najjednostavnije stvari su uvijek najbolje.

Airsoft dueli

OPIS AKTIVNOSTI: Za sve one koje bi htjeli isprobati svoju preciznost i brzinu u gađaju padajućih meta iz replika američke jurišne puške „M-4”. Osmislili smo različite discipline u gađanju iz replika plinskih pištolja.

Zabavno avanturistički park PITAGORA je mjesto gdje možete odmoriti te uživati u nezaboravnoj zabavi uz Paintball, airsoft duele, streličarstvo, skijanje na travi, ljudski stolni nogomet te korištenje drugih zabavnih sadržaja.
Ispušite se uz paintball i aktivno se odmorite, napunite baterije za nove životne pobjede, dobro se zabavite te ponesite sa sobom lijepa iskustva i upoznajte nove prijatelje.